Nöjda Kunder

 

Kund referenser golfbollen.nu

 

Lars-Åke, Conastra Equity AB "Ett bra tryck på en bra boll som levererades snabbt och med hög service och bra bemötande."

Peter Johansson, Hässelby "Bra bemötande med snabba svar, ändringar utan krångel och snabbrespons. Tack för en bra produkt och en bra serviceanda."

Marianne Stockman, Slättmo Skola "Det golfbollen.nu lovar håller man. Jag köpte golfbollar med personligttryck till en jubilar som blev mycket överraskad och nöjd. Toppenbratillmötesgående, bra service och snabba svar på frågor gör golfbollen.nuriktigt lätt att handla från."

Marcus Emilson, NIBE Brasvärme "Stort sortiment, bra erbjudanden, enkelt att beställa och leveransdirekt till kontoret. Det är precis så det ska fungera. Jag är mycketnöjd med servicen och resultatet och kommer fortsättningsvis attbeställa logobollar från golfbollen.nu"

Per Schultzen, ISEE AB "Tack för snabb leverans, personligt och professionellt bemötande. Bra informativ site, bra urval av olika golfbollar och bra tryck. Återkommersjälvklart med nästa order när bollarna är slut"

Berndt, Autumn Leaves AB" Det var mkt enkelt att köpa logobollarna direkt från er. Uppskattade särskilt att jag nästan med vändande post fick ett korrektur för godkännande. Urvalet på bollar var också generöst - med allt ifrån traditionella bollar till högkvalitativa "varumärkesstarka" bollar. Keep on!"

Ann-Sofie Börjesson, AssistIT "Vi har handlat logobollar hos golfbollen.nu vid flera tillfällen och är mycket nöjda med trycket, bollarna och all övrig service kring beställning och leverans. Jag kan rekommendera golfbollen.nu som leverantör av logobollar" 

Stefan Edin, X-change "Vi köper våra logobollar hos golfbollen sedan tre år tillbaka och är nöjda med bollar, tryck, service och allt annat runt beställningarna.Snabbt, smidigt och enkelt via Internet. Jag kan rekommendera golfbollen.nu" 

Sara 30 - Malmö "Är mycket nöjd med sortiment, leverans och hjälp. Bollarna (NoodleIce) är helt underbara att spela på och jag kommer att beställa merfrån golfbollen.nu!"

Lennart - Eksjö "Bra sortiment, enkelt att beställa och att komplettera men bäst är det snabba svaret på beställningen och den korta leveranstiden"

Peter 49 - Falun "Snabb leverans och bra priser, en av få som har Srixon. Jag spelar Srixon URS, en mycket bra boll till rätt pris."

Mathias 33 - Göteborg "Jag är mycket nöjd med alla beställningar jag gjort. Alltid bra priseroch snabba leveranser!"