Leverans och fraktkostnad

Leveranstider
Vi satsar mycket på att kunna leverera beställda varor så snabbt som möjligt. Så fort du lagt din beställning hanterar vi den. När du godkänt ett original/korrektur tar det ca 10-15 arbetsdagar innan du får dina beställda varor. Delleverans av order sker endast på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnad för kund. Kontakta oss om du behöver snabbt så kan vi försöka ordna expressleveranser.

Leveranser
Alla leveranser sker med av oss vald speditör, enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning, vanligtvis speditionsfirma (UPS el liknande). Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att vi effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis nio (9) dagar från avsändandet. Leverans sker endast inom Sverige i fall ej annat avtalats. Eventuella extra kostnader för frakt pga reklamation eller felaktiga uppgifter, t ex leveransadress debiteras köparen.

Fraktkostnad
Kostnaden var standardfrakt är 150:- ex. moms om du inte beställer för mer än 6000:- ex. moms då är frakten gratis. Om du behöver snabb leverans så kan vi ordna expressfrakt.

Product added to wishlist
Product added to compare.