Golfbollen Sverige AB
Vi på Golfbollen Sverige AB lanserade Sveriges första renodlade Internetbutik för golfbollar 2004. Sedan dess har vi haft glädjen att leverera golfbollar till tusentals företag och privatpersoner runt om i hela Sverige.

Verksamheten började i liten skala men vi växer stadigt och är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av starka golfvarumärken som passar alla typer av golfare, på ett sätt som är enklare och snabbare än våra konkurrenters. Vi ska vara det bästa alternativet för alla som önskar ett snabbt, okomplicerat och professionellt inköp av logobollar eller rangebollar. Tydlig produktinformation, bra priser, brett sortiment, snabba leveranser och professionalism hoppas vi ska känneteckna din affär med oss.

Verksamheten är centrerad kring vår webbshop http://www.golfbollen.nu/. Vår affärsmodell bygger på nöjda och återkommande kunder vilket gör att vi ställer hårda krav på våra underleverantörer, för att leva upp till våra kunders förväntningar. Vi som jobbar på Golfbollen Sverige AB är allt från nybörjare utan grönt kort till PGA Professionals.

Idag har du som handlar hos Golfbollen Sverige AB dygnet runt, året runt tillgång till ett av Sveriges bredaste sortiment av logobollar till bra priser. Alla våra trogna återkommande kunder visar oss att konceptet fungerar både för oss och för våra kunder och motiverar oss att fortsätta utveckla och förbättra konceptet. 

Vi som jobbar på Golfbollen Sverige AB hoppas att du som beställer dina logobollar låter oss visa hur enkelt det kan och ska vara att beställa och handla logobollar.


Ha en bra golfdag!

Golfbollen Sverige AB

Haneberg Nygård 1
643 97  Västra Näshulta

Telefon 016-800 20

Product added to wishlist
Product added to compare.